Slik unngår du å betale for mye når du leverer tilbake leasingbilen

Slik unngår du å betale for mye når du leverer tilbake leasingbilen

En liten skramme her, en liten skramme der, tenker kanskje du? Det kan koste deg dyrt når du leverer tilbake leasingbilen.

Det er tre enkle grep du kan gjøre for å holde prisen nede og spare tid:

1. Ikke glem påkosten!

Den endelige summen på å lease en bil får du vite i det du leverer den inn etter endt leasingperiode. Da vil leasingselskapet legge på en påkost på den totale prisen.

Påkosten er regningen som leasingselskapene eller bilforhandleren sender deg for å balansere kostnadene tilknyttet til skadene som leasingtaker har påført bilen.

I mange tilfeller vil leasingselskapene ta mer betalt enn hva andre verksteder gjør. Det betyr at tusenlappene du hadde satt av til noe annet blir revet vekk.

I en artikkel fra 2015 forteller DN om et tilfelle der en kunde kunne kutte nesten 10.000 kroner på regningen ved å besøke et verksted først.

 

2. Velg riktig selskap – spar tusenlapper

Ved å undersøke og reparere kosmetiske skader som lakkskader, bulker, interiørskader eller frontlyktriper på leasingbilen kan du enkelt slippe unna en uønsket overraskelse i postkassa.

MPS Bilskade bruker Smart Repair-metoder – en mye rimeligere og effektiv metode å utbedre småskader på. Med «tradisjonelle reparasjoner» blir små og store skader reparert med samme type produkter og verktøy – noe som gjorde at det ble tidkrevende og svindyrt.

Ett eksempel er denne saken fra Klikk.no. Et verksted takserte en parkeringsskade til 23.850 kroner, mens et Smart Repair-verksted kunne gjøre jobben for 4500 kroner – en prisforskjell på  19.000 kroner!

I tillegg er det aktører som vil ikke utføre denne taksten uten å ta noen kroner for det.

MPS Bilskade utfører taksten helt gratis – i tillegg til at du ikke trenger å booke time på forhånd. Du kan ta en drop in og finne ut om du faktisk kan kutte ned på utgiftene før du leverer bilen tilbake.

 

3. Få et prisoverslag på mobilen

I en hektisk hverdag kan det være vanskelig å klemme inn et besøk på verkstedet. Det trenger du ikke bekymre deg for lenger, for det er mulig å få et prisanslag på mobilen.

Et online prisoverslag krever at du fyller ut et enkelt skjema og tar et bilde av de eventuelle skaden(e). Du vil så motta en e-post eller blir oppringt fra verkstedet.

Skjema for et online prisoverslag finner du her.

Become a partner

Vi har mottatt din forespørsel og vi lover å komme tilbake til deg så fort vi kan. Typisk i løpet av en arbeidsdag.

Takk - du hører oss :)