Reparasjon

Våre verksteder er rustet til å fikse de fleste bilskader, enten de er store eller små.

Kundereisen hos MPS starter med at vi vurderer skaden din og får gitt deg et pristilbud. Et pristilbud kan du få digitalt her, eller ved et besøk på et av våre verksteder. Taksering er gratis, drop-in og tar ca 10 minutter.

Når du har fått et pristilbud så er det enkelt å avgjøre om du vil bruke forsikringen, eller ikke. Våre medarbeidere hjelper deg gjerne med denne vurderingen! Det spiller ingen rolle hvilket forsikringsselskap du er kunde av eller hvilket bilmerke du har – vi betjener alle bilister.

Få pristilbud på reparasjon av din skade

Fyll inn registreringsnummer, legg til kontaktinfo og last opp bilder av skaden – vi gjør resten.

 Hva reparerer vi?

Bulker

En lakkskade kommer sjeldent uten en bulk og vi reparer bulker hver dag på våre verksteder – både små og store! Våre kompetente fagfolk retter opp bulkene ved hjelp av innovativt verktøy og helt spesielle teknikker.

Når vi retter opp, slipper vi å selge deg nye, dyre deler. Dette resulterer i drastisk laverere kostnader for reparasjon av skader. Våre verksteder ønsker alltid å rette bulken fremfor å bytte deler. Dersom bulken er så kraftig at vi må bytte panelet, så klarer vi det også. Oppretting av bulker sparer miljøet og din lommebok!

Fra kr 1875,-

Lakkskader

Det er smart å reparere skader med en gang slik at du slipper rust og at bilen mister verdi. Lakkskader repareres raskere og rimeligere hos MPS Bilskade av mange grunner, men dette er de viktigste:

• Vi lakkerer kun skaden – ikke hele panelet
• Vi demonterer ikke paneler for å lakkere
• Vi bruker spesialutstyr og prosesser for å øke effektivitet
• Vi bruker elektrisitet til å tørke lakk – ikke dyr olje og gass

Fra kr 3 750,-

Rust

Skader på metallpaneler kan føre til rust og korrosjon. Denne type skader bør repareres så fort som mulig før det blir en omfattende skade som kan bli meget kostbar å reparere.

Vi har 5 års garanti på alle jobber vi utfører med unntak av rust og rustrelaterte skader. Rusten er uforutsigbar og kommer ofte tilbake.

Kantkjørte felger

Kantkjørte felger er svært irriterende og drar ned uttrykket på bilen. I tillegg blir man straffet av leasingselskapene ved skader når man skal levere tilbake bilen. Vi reparerer alle type felger med lettere skraper slik at du slipper å kjøpe nye.

Fra kr 1 500,-

Ruteskader

Vi reparerer små steinsprut før de utvikler seg til større sprekker som krever ruteskift.

• Gratis reparasjon av steinsprutskader v/kasko eller delkasko
• Reparer steinsprutskaden nå og unngå uforutsette utgifter (egenandel)
• Rask reparasjon – levering samme dag

Become a partner

Vi har mottatt din forespørsel og vi lover å komme tilbake til deg så fort vi kan. Typisk i løpet av en arbeidsdag.

Takk - du hører oss :)