Ofte stilte spørsmål

Lurer du på noe? Her kan du finne svar på spørsmål du kan ha om MPS og reparasjon av din skade.

Reparasjoner

Hvordan får jeg skaden min taksert/prisvurdert?

Ta turen innom en av våre avdelinger for en gratis og drop-in taksering. Du trenger ikke å bestille time for vurdering av skade. Dersom du er nysgjerrig på pris, så anbefaler vi deg å teste “Online Pristilbud“.

Hva koster det å lakkere bilen?

Lakkering av bil er ikke så dyrt som man skulle tro. Ved hjelp av unike metoder og produkter klarer vi hos MPS Bilskade å holde kostnadene nede. Kom innom nærmeste verkstedet for en skadevurdering, for så nøyaktig pris som mulig.

Hvor lang tid tar det å reparere en lakkskade?

De vanligste reparasjonene tar typisk 1 til 3 dager. For veldig store, strukturelle skader så kan det ta inntil 10 dager.

Bulker og lakkfri bulkoppretting

Hva koster lakkfri bulkoppretting?

Lakkfri bulkoppretting koster kr 2500,- og du kan ha opptil 3 bulker per panel. 1000 for panel nummer to, og deretter kr 850,- for tredje panel osv.

Er bulken veldig stor er prisen kr 2500,- for en bulk.

Hva er forskjell på PDR, dent repair og lakkfri bulkoppretting?

Det er det samme. PDR står for Paintless Dent Repair.

Hva gjør man ved skade?

Jeg har fått en skade – hva er første steg?

Skaden må bli vurdert enten fysisk på verkstedet, eller digitalt (klikk her). Så fort skaden er vurdert kan du booke en tid for reparasjon og utbedring av din skade.

Når bør jeg bruke forsikring?

De aller fleste har en egenandel på mellom kr 4000 og kr 10 000. En enkel regel er at man bør bruke forsikring om skaden overstiger egenandelen. I tillegg til egenandelen er det noe som heter bonustap.

Bonustap utløses når du bruker forsikringen til å betale for en skade. Sjekk ut denne Bonustapkalulatoren fra Smarte Penger. Koster skaden mindre enn egenandelen og du ikke har et betydelig bonustap, lønner det seg å betale hele skaden selv.

Become a partner

Vi har mottatt din forespørsel og vi lover å komme tilbake til deg så fort vi kan. Typisk i løpet av en arbeidsdag.

Takk - du hører oss :)