Som en stolt Tesla-eier er du nok smertelig klar over at det ikke finnes et merkeverksted for din elskede elbil. Uhell kan skje uansett hvilken bil man eier, så du er dessverre ikke hundre prosent sikret mot stolper i parkeringshus eller at noen pøbler har skrevet «vask meg» i lakken.

Plutselig må du på leting etter et pålitelig kvalitetsverksted som ikke prøver å gjøre lommeboken din så lett som mulig. Da er bilskadeverkstedet MPS Bilskade din venn i nøden.

Dette bilverkstedet kroner seg selv med tittelen «småskadeekspertene» og tilbyr reparasjoner på alle biler, uavhengig av merkevare. De har også flere års erfaring med reparasjoner på ulike Tesla-modeller.

– Vi får særlig inn mange Tesla-modeller, både S og X, og vi gir disse en like rask, rimelig og enkel reparasjon som alle andre bilmodeller. Vi har 45 verksteder i Norge som er godkjente for å jobbe med Tesla.

Rabatt for Tesla-eiere

Tesla Owners Club Norway (TOCN) og MPS Bilskade har inngått et partnerskap der alle medlemmene i TOCN får 11% rabatt på alle reparasjoner.

– Våre verksteder benytter seg av innovative og smarte reparasjonsløsninger som reduserer kostnaden uten at det går ut over kvaliteten. Tradisjonelle reparasjonsmetoder er mer tid- og ressurskrevende, noe som gjør det dyrere, forteller Petter Steensland i MPS Bilskade.

De kan hjelpe deg med lakkering, felgreparasjon, lakkfri bulkoppretting og lyktrenovering på din Tesla.

Les mer om samarbeidet med TOCN og få 11% rabatt her.

Derfor er det billigere

MPS benytter såkalte Smart Repair-metoder. Dette er et samlebegrep for prosesser og spesialutstyr som begrenser materialbruk, driftskostnader og tidsbruk som sparer tid og penger – uten kompromiss i kvalitet.

– Teslaer har et karosseri i aluminium, noe som kan gjøre det svindyrt å reparere med tradisjonelle metoder. Med smartreparasjoner kan man redusere denne kostnaden, sier Steensland.

– Dersom du skulle ha store forsikringsskader kan vi ikke hjelpe deg, men vi er de beste i klassen på småskader og enklere lakkskader, legger han til.

Gratis prisvurdering

Dersom du har en liten bulk eller skramme og vurderer ulike verksteder kan du ta en gratis vurdering hos MPS. Du kan også få et pristilbud online!

– Vi opplever at mange kommer innom våre verksteder for å undersøke hva det koster å reparere skadene på privatbilen, enten det er en Tesla, Toyota eller leasingbil. Du kan faktisk kutte prisen med flere tusenlapper ved å benytte småskadeeksperter som oss, Steensland.

Bestill time hos MPS i dag. Finn ditt lokale verksted her!