Tesla

Småskadeeksperter

Litt om bulker

En lakkskade kommer sjeldent uten en bulk og vi reparer bulker hver dag på våre verksteder – både små og store!

Våre kompetente fagfolk retter opp bulkene ved hjelp av innovativt verktøy og helt spesielle teknikker. Når vi retter opp, slipper vi å selge deg nye, dyre deler. Dette resulterer i drastisk laverere kostnader for reparasjon av skader.

Våre verksteder ønsker alltid å rette bulken fremfor å bytte deler. Dersom bulken er så kraftig at vi må bytte panelet, så klarer vi det også.
Oppretting av bulker sparer miljøet og din lommebok!

Skadeeksempler

Hva er Lakkfri bulkoppretting?

Nesten hver eneste bil på veien har en eller flere bulker. Parkeringsplasser, fotballer og hagl kan alle være kilder for irriterende bulker. Før utviklingen av Lakkfri bulkoppretting måtte du lakkere et helt panel for å fikse en liten bulk – dette tilhører fortiden. Hvis lakken på bulken er intakt så er det mulig å «massere» ut bulken slik at det ikke lenger er mulig å se den. Teknikerne bruker pinner, lim, gummihammere for å forme metallet uten å ødelegge lakken. Lakkfri bulkoppretting fjerner behovet for sparkling og lakkering og er derfor drastisk rimeligere og raskere. Forvent besparelser opp mot 80% sammenliknet med tradisjonell lakkering.

Become a partner

Vi har mottatt din forespørsel og vi lover å komme tilbake til deg så fort vi kan. Typisk i løpet av en arbeidsdag.

Takk - du hører oss :)