Title Image
Få en kostnadsfri Pre-takst før tilbakelevering

Pre-takst

Om Pre-takst

Autolease og MPS har en landsdekkende avtale for å tilby Autoleases kunder en kostnadsfri pre-takst før endelig tilbakelevering av bil ved endt leasingforhold

Må man booke en Pre-takst?

Ja, man må avtale tidspunkt for Pre-takst med et av MPS sine 40 landsdekkende verksted. Du kan finne nærmeste verksted på www.mpsbilskade.no.

Må man gjøre noen forberedelser før en Pre-takst? Vaske bil?

Ja, det er viktig at bilen er ren slik at man får avdekket skadene.

Hvor lang tid tar en Pre-takst?

Ca 15 minutter

Hva gjennomgås i en Pre-takst?

Pre-takst er en visuell kontroll av karosseriet og har som formål å avdekke unormal slitasje. I praksis betyr dette at man kontrollerer bil for eventuelle riper, bulker, kantkjørte felger etc .Det blir så informert samt gitt tilbud om utbedring.

Hvorfor er det lurt å ta en Pre-takst?

Det er flere grunner!

Det er rimeligere å reparere skader hos MPS Bilskade  pga spesielle reparasjonsmetoder og at alle Autolease kunder har 10% rabatt her. I tillegg slipper man å bli overasket etter at du har tilbakelevert bilen og du får mulighet til å innhente priser fra forskjellige verksteder for reparasjon.

Hva er påkost?

Påkost er erstatning som man kan bli belastet dersom man har unormal slitasje i leasingperioden, f.eks. en ripe eller bulk. Påkost er ment til å dekke leasingselskapets ekstrakostnader for å få bilen i den stand som er normalt for en innlevert leasing bil, kilometerstand og alder tatt i betraktning.

Ønsker du å booke en Pre-takst?

Send inn kontaktinfo og vi tar kontakt!


Become a partner

Vi har mottatt din forespørsel og vi lover å komme tilbake til deg så fort vi kan. Typisk i løpet av en arbeidsdag.

Takk - du hører oss :)